Uutisarkisto


27.5.2015 Tiukkaa sekunttitaistelua Teijo-Talot rallissa. Lue lisää...


18.2.2015 Juha Laaksonen voittoon Mäntässä. UrheiluUutiset.com. Lue Kisaraportti...

Juha Laaksonen won in Mänttä Read more...


8.2.2015 Juha Laaksosen kausi starttasi mallikkaasti. Lue lisää...

Juha Laaksonen 2nd overall in Savonlinna Read more...


16.10.2014 Juha Laaksosen kausi päättyi voitokkaasti. Lue lisää...


30.9.2014 Juha Laaksonen luokkavoittoon Rantarallissa. Lue lisää...


26.5.2014 Juha Laaksonen voittoon kesäkauden avauksessa. Lue lisää...


22.2.2014 JK-Racingilla hyvin luistava kisa Laihialla. Lue lisää...

Kalenterissa seuraavana ollut Hankiralli on peruttu keliolosuhteista johtuen, joten seuraava kisa on toukokuun puolessa välissä ajettava Teijo-talot ralli Salossa.


13.2.2014 Vetoakselirikko keskeytti Laaksosen hyvän rallin. Lue lisää...


12.1.2014 Uusi kausi ovella.

Uusi kausi on jälleen ovella ja valmistautumiset siihen ovat käynnissä. Viime kausi meni alussa hyvin mutta kesäkaudella oli tekniikan kanssa ongelmia. Päivitystä sivuille tulossa viikkojen aikana. Voit seurata meitä myös Facebookissa.


 

 

11.3.2013 Epäonnea Oulussa.

Historic rallisarjan kolmas ja talvikauden viimeinen osakilpailu ajettiin Oulussa. Juhla Pohjola ralli oli jo 50. Pohjola ralli ja sen vuoksi kilpailu oli päätetty järjestää kaksi päiväisenä. Hyvin alkaneen kauden innoittamana myös Juha Laaksonen päätti lähteä Ouluun kokeilemaan kuinka Volkwagen Golf kulkee Oulun teillä. Vierelleen tähän kisaan ilmoittautui useita SM-mitaleita viime vuosina saavuttanut Ville Hautamäki. Kilpuriin oli ruuvattu ennen kisaa lisävalot, alkoihan kisa vasta lauantai-iltapäivällä ja ainakin lauantain viimeinen pätkä ajettaisiin pilkkopimeässä.

Kisan vaikeudet alkoivat kuitenkin jo ennen kisaa. Katsastukseen mentäessä huomattiin että laturi oli mennyt rikki eikä mukana sattunut olemaan varalaturia. Huoltomiehet tekivät töitä ajellen ympäri Oulua etsien uutta laturia hajonneen tilalle. Lopulta laturi löytyi mutta ei ollut kuitenkaan aivan samanlainen kuin vanha ja sitä sovittaessa aika kävi vähiin. Viime hetkellä laturi saatiin vaihdettua mutta silti kahden minuutin myöhästyminen lähdöstä tiesi 20 sekunnin aikasakkoa.

Ekalla pätkällä vaikeudet jatkuivat koneen sammuessa kesken pätkän. Jo konerikkoa epäilleiden kuljettajien ihmeteltyä konehuoneessa, viaksi paljastuikin irronnut puolan johto. Johto kiinni ja ajo pätkän maaliin runsaat 4 minuuttia kärjestä jääneenä. Keskeyttäminen kävi jo mielessä mutta päätettiin ajaa seuraavat pätkät, ajamaanhan tänne oli tultu.

Kakkonen ja kolmonen kuitenkin osoittivat ettei nopeus ollut mihinkään kadonnut, luokan pohja-ajat molemmille pätkille. Kolmospätkällä vielä menoa haittasi takajarrujen heikentyminen. Huollossa ilmeni että yhdestä takajarrukengästä oli pinta irronnut. Lyhyestä huoltoajasta huolimatta jarruosat ehdittiin vaihtaa uusiin.

Lauantain viimeinen pätkä sujui jälleen tutussa komennossa. Käyntihäiriöstä loppumatkassa kärsivä pari ajoi pitkällä pätkällä kahdesta kilpakumppanista ohi, kellottaen jälleen luokan pohja-ajan. Pätkän maalissa käyntihäiriöksi paljastui katkennut pinnapultti imusarjan ja kaasuttimen välissä. Ennen yötaukoa oli vain renkaanvaihto huolto joten vikaa ei saatu korjattua. Ero kärkeen oli ensimmäisen pätkän sammumisesta johtuen jo liikaa ja käyntihäiriö olisi voinut aiheuttaa muita vaurioita, keskeytyspäätös oli tehtävä lauantain päätteeksi.

Teknisistä vaikeuksista huolimatta vauhti oli jälleen kohdallaan, joten kesäkaudesta on lupa odottaa jälleen tiukkoja sekunttitaisteluja. Seuraava kisa on vasta loppukesästä joten aikaa on laittaa kilpa-auto entistä kovempaan iskuun.


24.2.2013 Huima vire jatkui Savonlinnassa.

Juha Laaksosen historic kisailu sai jatkoa Savonlinnassa ajetussa Seurahuone rallissa.
Kauden toisessa historic sarjan osakilpailussa Juha oli saanut viereensä tällä kertaa pikakomennuksella mukaan tulleen Olli-Pekka Eskon. Volkwagen Golf oli saanut pientä päivitystä moottoriin säätöjen osalta ja tämä tuntui auttavan kilpailijaparin huimaan vauhtiin. Luokkavoitto ja yleiskilpailun toinen sija tulivat ilman ongelmia sujuneen kisan jälkeen. Luokkavoitot Pöytyällä ja Savonlinnassa nostivat Juha Laaksosen sarjajohtoon kun kaksi kisaa on ajettu Historic sarjan kisoista. katso sarjataulukko.

Seuraavaksi kisaillaan Oulussa kaksi päiväisessä Juhla Pohjola rallissa 2.-3.maaliskuuta. Siellä kartturin penkille istahtaa Ville Hautamäki.

Voit seurata meitä myös Facebookissa. Sieltä voit lukea ja katsoa tunnelmia kisoista tuoreeltaan.


3.2.2013 Juha Laaksonen luokkavoittoon Plus Katsastus rallissa.

Pitkän ajotauon jälkeen tositoimiin lähtenyt Juha ajoi tällä kertaa Historic sarjan osakilpailussa komeasti luokkavoittoon yleiskilpailun kuudenneksi nopeimmalla ajalla. Kilpurina Juhalla ja kartturina vieressä istuneella Sami Muntilalla oli talliin hankittu historic auto Volkwagen Golf. Vaikka ongelmia oli jarrujen ja moottorin kanssa voittivat he lopulta kiivaan sekunttitaistelun viimeisen pätkän 10,1 sekunnin pohja-ajan turvin. Maalissa ero toiseksi tulleeseen Marko Nysteniin oli 5,6 sekuntia Juhan ja Samin hyväksi.


5.3.2012 Katso video Humppilan treenipätkältä. Kiitos videosta JM-Motormedia.


 

15.10.2011 Rantarallissa varmasti maaliin.

Juha ja Kalle lähtivät juhlistamaan 10-vuotista ralliuraa Rantaralliin kilvanajon merkeissä. Vaikka parille on yhteisiä rallistartteja kertynyt useita kymmeniä oli kuitenkin yhteisestä rallista kulunut jo kaksi vuotta ja Juhan viimeksi ajamasta Neste Oil Rallistakin reilu vuosi. Ajo sujui kuitenkin ihan hyvin kun ottaa huomioon ajamattomuuden ja pienien teknisten murheiden tuoman ylimääräisen ”ohjelman.” Päävirtarele kun pätki välillä sähköjä poikki ja aiheutti lyhyitä katkoja sähköisessä ohjaustehostimessa. Tämä aiheutti pientä epävarmuutta yhdistettynä haastavaan keliin, pätkän lähdössä kun saattoi paistaa aurinko ja pätkän lopussa tulla kaatamalla vettä. Pari ajoi kuitenkin varmasti ja saavutti luokan seitsemännen sijan, taakse jäi monta tehokkaampaa autoa, jopa yksi nelikko.

Seuraavaksi Juha lähtee ajamaan 22.10 ajettavaan Pohjanmaa ralliin jonka keskuspaikkana toimii Seinäjoki. Viereen istahtaa 2000 luvulla useita SM-mitaleita pienessä N-ryhmässä ajanut Ville Hautamäki.


5.10.2011  Juha ja Kalle juhlistaa 10-vuotista ralliuraa Rantarallissa.

Juha Laaksonen ja Kalle Kankaanpää osallistuvat lauantaina Naantalin seudun urheiluautoilijoiden järjestämään Turku Karting XXXV Rantaralliin juhlistaen samalla 10 vuotista ralliuraansa. 10 vuotta sitten pari osallistui ensimmäiseen ralliinsa Nokialla numerolla 220. Tällä kertaa perinteikäs ralli toimii Historic Rally Trophy rallisarjan osakilpailuna, joten Juha ja Kalle lähtevät reitille numerolla 111.


2.8.2010  Juha Laaksonen ja Antti Linnaketo palkintopallille Neste Oil Rallissa. lue lisää...

30.5.2010 Uutispäivitystä. 

Vuosi 2010 on jo kohta puolessa välissä mutta kisarintamalla on ollut hiljaista. Tarkoituksena oli ajaa SM-sarjaa Citroen C2R2 autolla mutta yleinen taloudellinen epävarmuus heijastui myös tarvittavan budjetin saamiseen kasaan, jotta olisi voitu ajaa täysi SM-sarja kilpailukykyisesti. Näin ollen olemme päättäneet keskittyä vain yhteen kisaan joka on elokuun lopussa ajettava Neste Oil Ralli. Haastetta ja elämyksiä on luvassa roppakaupalla sillä kolmen päivän ajorupeama Jyväskylän nopeilla ja haastavilla teillä on varmasti rankka niin kalustolle kuin kuskeillekin. Kilpailun ensisijaisena tavoitteena onkin saada kalustona toimiva Citroen ehjänä maaliin. Juha Laaksosen kartanlukijana kisassa istuu Antti Linnaketo.


9.9.2009  Uusi kalusto testissä Hattulassa.

Riihimäen UA:n järjestämä seurakilpailu oli mainio paikka testata uutta Citroen C2R2 ralliautoa.  Incar video lisätty Galleriaan.


24.8.2009 Kalustosivua päivitetty.


20.7.2009  Kalenteri muutoksia…

Kauden 2009 alussa oli päätavoitteena ajaa kotoinen F-Cup rallisarja, mutta keskeytykset kahdessa talvikisassa ja heikosti sujunut Uudenkaupungin ralli laittoivat miettimään kauden loppukisojen ajamista. Ja kun osallistuminen toiseen kesäkauden kisaan elokuussa estyi samaan aikaan tapahtuvan bestmanin tehtävien vuoksi, ei kesäkauden F-cupin kisoihin Porissa ja Heinolassa osallistuta.

Katseet ovatkin nyt suunnattu ensi kauteen ja kalustokin on vaihtumassa jälleen. Tarkoituksena on rakentaa ja säätää uutta hankintaa ja testata sitä vielä syksyn kilpailuissa. Lisätietoja kalustosta tulossa myöhemmin…


16.3.2009 Toyota vaihtui Bemariin.

Jyväskylän talvirallissa kaluston Starletista Bmw M3:seen vaihtanut Juha Laaksonen joutui keskeyttämään kolmannella erikoiskokeella jarruputken mentyä poikki. Galleriaan lisätty Incar kooste poikien ensi kokemuksista tehokkaan Bmw:n kabiinista. 


9.3.2009 Galleriaan lisätty incar video Volkswagen-rallista.


4.3.2009 Volkswagen-ralli jatkoi F-Cup sarjaa.

Juha Laaksonen sijoittui luokan kahdeksanneksi F-Cupin kauden toisessa kilpailussa Sastamalassa. Kuvia kisasta.


11.2.2009 Keskeytys F-cupin avauksessa.

Juha Laaksonen kartturinaan Antti Linnaketo joutuivat keskeyttämään Mäntsälässä ajetun F-Cupin ensimmäisen osakilpailun jo toisella erikoiskokeella, kun perävälitys hajosi. Kuvia kisasta.


17.1.2009 Testikisa vaihtui kahteen testikierrokseen. 

Orimattila-Rallin piti olla kisakauden avaava testiralli, mutta toisin kävi. Lue lisää…


5.1.2009  Hyvää Uutta vuotta 2009!

Vuosi 2009 on alkanut ja niin alkaa myös kauden suunnitelmat valmistua. Sivut ovat saaneet uutta ilmettä kuten kilpailukalustona toimiva Toyota Starlet joka saa myös uutta väriä pintaan. Kuvia autosta tulossa lähiaikoina...

Entistä suositumpi F-Cup rallisarja on jälleen kilpailukalenterissa ja myös muita ralleja ajetaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kisakauden avaa Orimattila Ralli 17.1.2009.


5.10.2008 Nuutajärven Lasi rallissa palkinnoille.
Lue Kisaraportti.


20.9.2008 F-cupin päätöskisa Urjalassa.
Osallistuminen Heinolassa ajettuun toiseen F-cupin kesäkilpailuun jouduttiin perumaan viime hetkellä kun syysflunssa iski kuljettajaan eikä kisaan lähteminen kuumeisena ollut järkevää.
Seuraava kisa ajetaan lokakuun alussa Nuutajärven Lasi-rallissa joka on samalla F-cupin päätöskisa tälle vuodelle. 


10.9.2008 Lisätty kisaraportti ja kuvia.


24.8.2008 Porissa ajettiin F-cup kesäkauden avaus.
Juha Laaksonen kartturinaan Aino Linnaketo selvittivät Porissa ajetun F-Cup osakilpailun jarruongelmista huolimatta maaliin, sijoituksen ollessa luokan kahdeksas. Kisaraportti ja kuvia tulossa myöhemmin...


18.8.2008 Juha Laaksonen testimielellä Länsirannikon rallissa.
Kesäkauden F-Cupin osakilpailujen ajankohta ajoittuu kesän loppupuolelle ja ensimmäisistä kesäkauden pisteistä taistellaan Porissa järjestettävässä kilpailussa elokuun 23.päivä. Kilpailua silmällä pitäen viikko ennen ajettu Länsirannikon ralli tarjosi hyvän tilaisuuden testata kaluston ja uusien renkaiden toimivuus.
Lue Kisaraportti.


18.5.2008 Black Rocket ralli avasi kesäkauden.
Turengissa ajettu kisa päättyi vetoakselin katkeamiseen EK3:n lähdössä. Katso incar video Ek2:lta.


2.4.2008 Incar video Waltikka Rallista.
Incar video Waltikka Rallin tapahtumista nähtävillä galleriassa.
Katso video.


9.3.2008 Waltikka-rallissa ohjelmaa.
Kauden kolmas F-Cupin osakilpailu kaasuteltiin Valkeakosken seudulla, Waltikka hotellin toimiessa kilpailukeskuksena. Jälleen uusien tekniikka päivitysten osalta autoa oltiin saatu jälleen parempaan iskuun ja odotukset olivatkin hyvässä sijoituksessa. Kärkisijoitusten metsästys päättyi kuitenkin osaltamme jo ensimmäisen erikoiskokeen lopussa kun auto kierähti katon kautta ympäri, ja nostotalkoiden kestäessä yli 3 minuuttia oli selvää ettei hyville pisteille ollut asiaa. Kun auton vauriot jäivät kuitenkin kuskin sivulasin rikkoontumiseen ja oven ja katon uudelleen muotoiluun päätti pari ajaa varmasti maaliin ja ottaa yhden sarjapisteen. 
Incar video tulossa EK1:n tapahtumista kun saamme nauhat takaisin BV-Teamiltä.
Katso kuvia.


4.2.2008 Lisätty kuvia ja video.
Galleriaan lisätty kuvia Vanajanlinna Rallista ja Valkealan Talvirallissa sekä incar video Ek1:ltä Valkealasta


21.1.2008 F-cup 2008 avattu.
Lue kisaraportti.


14.1.2008 Juha Laaksosen rallikausi 2008 avattu.
Hämeenlinnassa ajettu Vanajanlinna Ralli avasi vuoden 2008 rallikauden mukavissa merkeissä. Kisa sujui kelistä huolimatta hyvin ja niin auto kuin kuljettajatkin saivat hyviä testikilometrejä ensi viikonloppuna ajettavaa F-cupin avauskisaa silmälläpitäen.
Lue kisaraportti.
Katso Video jossa kartanlukija Aino Linnaketo lukee ensimmäistä kertaa nuottia.


6.1.2008 Kausi 2008 avataan Vanajanlinna Rallissa.
Vanajanlinna Ralli Hämeenlinnassa avaa kilpailukauden 2008. 12. tammikuuta ajettava ralli on kerännyt nimekästä osanottaja listaa, mukana mm. Mika Häkkinen ja DTM naiskuljettaja Susie Stoddart. Mukana on myös koko joukko suomen kärkikuljettajia, onhan kilpailu sopivasti ennen SM rallien ja F-cupin aloituksia, mikä antaa loistavan testimahdollisuuden ennen kauden kisoja. Juha Laaksonen starttaa reitille numerolla 95, kartanlukijana Aino Linnaketo ja autona tuttu Toyota Corolla FX-GT, joka on saanut päivytystä mm. ohjaukseen. Kisa toimiikin hyvänä testikisana seuraavana viikonloppuna ajettavaan, F-Cupin avaavaan  Valkealan UA:n Talviralliin. Pääpaino kaudella on juuri F-Cup rallisarja, mutta myös muita satunnaisia kisoja ajetaan kauden aikana. 


5.10.2008 Nuutajärven Lasi rallissa palkinnoille.
Lue Kisaraportti.


20.9.2008 F-cupin päätöskisa Urjalassa.
Osallistuminen Heinolassa ajettuun toiseen F-cupin kesäkilpailuun jouduttiin perumaan viime hetkellä kun syysflunssa iski kuljettajaan eikä kisaan lähteminen kuumeisena ollut järkevää.
Seuraava kisa ajetaan lokakuun alussa Nuutajärven Lasi-rallissa joka on samalla F-cupin päätöskisa tälle vuodelle. 


10.9.2008 Lisätty kisaraportti ja kuvia.


24.8.2008 Porissa ajettiin F-cup kesäkauden avaus.
Juha Laaksonen kartturinaan Aino Linnaketo selvittivät Porissa ajetun F-Cup osakilpailun jarruongelmista huolimatta maaliin, sijoituksen ollessa luokan kahdeksas. Kisaraportti ja kuvia tulossa myöhemmin...


18.8.2008 Juha Laaksonen testimielellä Länsirannikon rallissa.
Kesäkauden F-Cupin osakilpailujen ajankohta ajoittuu kesän loppupuolelle ja ensimmäisistä kesäkauden pisteistä taistellaan Porissa järjestettävässä kilpailussa elokuun 23.päivä. Kilpailua silmällä pitäen viikko ennen ajettu Länsirannikon ralli tarjosi hyvän tilaisuuden testata kaluston ja uusien renkaiden toimivuus.
Lue Kisaraportti.


18.5.2008 Black Rocket ralli avasi kesäkauden.
Turengissa ajettu kisa päättyi vetoakselin katkeamiseen EK3:n lähdössä. Katso incar video Ek2:lta.


2.4.2008 Incar video Waltikka Rallista.
Incar video Waltikka Rallin tapahtumista nähtävillä galleriassa.
Katso video.


9.3.2008 Waltikka-rallissa ohjelmaa.
Kauden kolmas F-Cupin osakilpailu kaasuteltiin Valkeakosken seudulla, Waltikka hotellin toimiessa kilpailukeskuksena. Jälleen uusien tekniikka päivitysten osalta autoa oltiin saatu jälleen parempaan iskuun ja odotukset olivatkin hyvässä sijoituksessa. Kärkisijoitusten metsästys päättyi kuitenkin osaltamme jo ensimmäisen erikoiskokeen lopussa kun auto kierähti katon kautta ympäri, ja nostotalkoiden kestäessä yli 3 minuuttia oli selvää ettei hyville pisteille ollut asiaa. Kun auton vauriot jäivät kuitenkin kuskin sivulasin rikkoontumiseen ja oven ja katon uudelleen muotoiluun päätti pari ajaa varmasti maaliin ja ottaa yhden sarjapisteen. 
Incar video tulossa EK1:n tapahtumista kun saamme nauhat takaisin BV-Teamiltä.
Katso kuvia.


4.2.2008 Lisätty kuvia ja video.
Galleriaan lisätty kuvia Vanajanlinna Rallista ja Valkealan Talvirallissa sekä incar video Ek1:ltä Valkealasta


21.1.2008 F-cup 2008 avattu.
Lue kisaraportti.


14.1.2008 Juha Laaksosen rallikausi 2008 avattu.
Hämeenlinnassa ajettu Vanajanlinna Ralli avasi vuoden 2008 rallikauden mukavissa merkeissä. Kisa sujui kelistä huolimatta hyvin ja niin auto kuin kuljettajatkin saivat hyviä testikilometrejä ensi viikonloppuna ajettavaa F-cupin avauskisaa silmälläpitäen.
Lue kisaraportti.
Katso Video jossa kartanlukija Aino Linnaketo lukee ensimmäistä kertaa nuottia.


6.1.2008 Kausi 2008 avataan Vanajanlinna Rallissa.
Vanajanlinna Ralli Hämeenlinnassa avaa kilpailukauden 2008. 12. tammikuuta ajettava ralli on kerännyt nimekästä osanottaja listaa, mukana mm. Mika Häkkinen ja DTM naiskuljettaja Susie Stoddart. Mukana on myös koko joukko suomen kärkikuljettajia, onhan kilpailu sopivasti ennen SM rallien ja F-cupin aloituksia, mikä antaa loistavan testimahdollisuuden ennen kauden kisoja. Juha Laaksonen starttaa reitille numerolla 95, kartanlukijana Aino Linnaketo ja autona tuttu Toyota Corolla FX-GT, joka on saanut päivytystä mm. ohjaukseen. Kisa toimiikin hyvänä testikisana seuraavana viikonloppuna ajettavaan, F-Cupin avaavaan  Valkealan UA:n Talviralliin. Pääpaino kaudella on juuri F-Cup rallisarja, mutta myös muita satunnaisia kisoja ajetaan kauden aikana. 


18.10.2007 Saarenmaa rallissa vihdoinkin maaliin.
Etelänaapurissa ajettu Saarenmaa-ralli keräsi jälleen runsaan suomalaisosanoton, sillä mukana oli 22 suomalaiskuljettajaa ajamassa Saarenmaan haastavilla erikoiskokeilla. Mukana oli myös jo toista kertaa Juha Laaksonen ja kartanlukijana, viimevuonnakin kyydissä istunut, Tuomo Nikkola. Kilpailu alkoi jo perjantaina jolloin ajettiin 3 erikoiskoetta, joista viimeinen ajettiin jälleen kaupunki erikoiskokeena Kuresaaressa. Ongelmia tuli jo ensimmäisellä erikoiskokeella kun etupyörä osui kiviaitaan jolloin etuiskunvaimennin vaurioitui ja pyöränkulmat menivät sekaisin. Liukkaat tiet ja pimeys eivät yhtään auttaneet asiaa vaan kärjestä jäätiin auttamatta reilu minuutti. Lauantai aamuhuollossa saatiin sitten pyöränkulmat kohdalleen mutta vaurioitunut etuiskunvaimennin haittasi osittain ajoa. Myös paikoittainen liukkaus aiheutti tilanteita joista viimeisellä pätkällä lievästi ulkoillessa sivupeilitkin saivat kyytiä. Maaliin kuitenkin päästiin luokkasijoituksen ollessa 6.    


7.10.2007 Keskeytys ennätysajassa.
Lapualla ajettu F-Cupin viimeinen osakilpailu päättyi jälleen osaltamme keskeytykseen. Tällä kertaa jopa ennätysaikaisin, kun ensimmäisen pätkän lähdössä kakkosvaihteelle vaihtaessa vetoakseli napsahti poikki. Matkaa oli tässä vaiheessa taittunut huimat 50 metriä! Harmitus oli suuri kun fiilis ja lataus ennen kisaa olivat korkealla. Kuvia tulossa myöhemmin.
Seuraava kisa ajetaan  Saarenmaalle jossa kartturin paikalle istuu Tuomo Nikkola.


22.9 Lapualla F-Cuppia.

Juha Laaksonen starttaa kauden viimeiseen F-Cup osakilpailuun Lapualla kilpailunumerolla 34. Tällä kertaa kartanlukijaksi tulee naiskauneutta kun paikalle istuu kolmanteen ralliinsa osallistuva Aino Linnaketo. Ensi viikonloppuna ajettava kisa tarjoaa kovan vastuksen ja nähtäväksi jääkin miten kartanlukijavaihdos vaikuttaa vauhtiin ja ennen kaikkea auton luotettavuuteen, onhan yli vuosi viimeksi kun kilpailu on päättynyt maaliin.

 


8.8.2007 Vetomies päättyi keskeytykseen.
Suomen MM-rallin yhteydessä ajettu kansallinen Vetomies ralli päättyi keskeytykseen ensimmäisen ek:n jälkeen kun ohjaustehostin lakkasi toimimasta. Kisan voittoon ajoi Toni Gardemeister yli minuutin toiseksi tullutta Seppo Kopraa nopeammin. Maaliin pääsi tällä kertaa 32 kilpailijaa kun lähtijöitä oli yhteensä 72.


31.7.2007 Juha ja Kalle jälleen Vetomies rallissa.
Suomen MM-rallin yhteydessä ajetaan kansallinen Vetomies kilpailu nyt jo neljättä kertaa. Lauantaina reitille MM-rallin kilpailijoiden perään lähtee kiertämään legendaarisia pätkiä 72. F-ryhmäläistä kilpa-autoa, mukana tänäkin  vuonna tietysti Juha Laaksonen ja Kalle Kankaanpää. Pätkien vaativuus tulee tänäkin vuonna rasittamaan autoa ja kuskeja siinä määrin että maalintuloa voi pitää jo yhtenä saavutuksena. Onhan aikaisempina vuosina yli puolet lähtijöistä saanut kokea keskeytyksen joko tekniikan petettyä tai ulosajojen vuoksi. Pojat kilpailee numerolla 214 ja alla on tuttu Corolla, joten yritystä varmasti löytyy. onhan viime vuotisesta 15. sijasta vielä parannettavaa.


18.7.2007 Lisätty kuvia ja video.


5.7.2007 Jokkiskisoista hyvä maku.
Juha Laaksonen ajoi elämänsä ensimmäisen jokamiesluokan kisansa SM-kisoissa Kiteellä, ollen lauantaina ensimmäisessä lähdössään heti komeasti toinen. Näin varmistui suoraan paikka sunnuntaille. Sunnuntain ensimmäisessä lähdössä sitten oli huonoa tuuria kun välillä vaihteet eivät pysyneet päällä ja välillä kanssa kilpailijat olivat poikittain edessä. Sijoitus 5. neljän parhaan päästessä suoraan välieriin. Ennen keräilyerä lähtöä sitten sattui kisapäivän ainoa sadekuuro mikä teki oman mausteensa ajamiseen. Keräilyerän lähtö onnistui hyvin mutta ensimmäisessä mutkassa kuravesi peitti auton tuulilasin ja näkyvyys oli nolla. Lasipyyhkijöiden ja pissapojan löytyessä oli jo kanssakilpailijat rinnalla ja osittain ohikin. Kamppailu oli tiukkaa loppuun saakka mutta maalilipulla neljäntenä, kolmen parhaan päästyä jatkoon,  saimme todeta kisojen päättyvän osaltamme. Kokonaisuutena kisat onnistuivat hyvin ja järjestelyt toimivat hienosti.
Tulossa kuvia ja video...


27.6.2007 Juha Laaksonen Jokamiesluokan SM-kisoihin.
Juha Laaksonen ajaa kesäkuun lopulla jokamiesluokan SM-kisoissa Kiteellä.                                         Keski-Karjalan Urheiluautoilijoiden järjestämään kilpailuun osallistuu ennätysmäärä kilpailijoita, lähes 400, joten helpolla ei Juha tule pääsemään. Vaikka jokamiesluokan kilpailu on uusi tuttavuus, niin kypärä päässä ja 7 muuta kilpailijaa vierellä saa varmasti kilpailuvietin heräämään.                                                    Autoa on rakennuttu kiivaasti kesäkuun ajan välillä lähes yötä päivää. Kiitoksen ansaitseekin kaikki ketä on ollut auttamassa ja rakentamassa autoa kisakuntoon.


19.3.2007 F-Cupin talvikauden päätös ajettiin Oulussa.
F-Cupin kolmas ja samalla talvikauden päätös kisa ajettiin 17. päivä Oulun ympäristössä. Kartanlukijaksi kisaan istui Jarno Ottman. Aivan kuten kahdessa edellisessä kisassa, myös Oulussa epäonni kohtasi autokunnan kun viimeisen pätkän alkuvaiheessa vasen takapyörä päätti jäädä reitin varteen.
Lue kisaraportti ja Katso video


4.3.2007 Lisätty kisaraportti.


25.2.2007 K1-Katsastajat Ralli päättyi ulosajoon.
Raisiossa ajettu F-cupin toinen osakilpailu päättyi osaltamme  EK4:llä kun yllättävässä vasurissa etupyörä osui kiveen. Katso incar video.


13.2.2007 Lisätty Kauhavalta kuvia ja muutama videoklippi.


4.2.2007 Kauhavan OP-ralli avasi F-cup rallisarjan 2007
F-Cupin avauksessa Kauhavalla vauhti riitti alusta pitäen aivan kärkisijoihin, mutta tekniikan pettäminen harmittavasti viimeisellä EK:lla jätti kilpailijamme ilman pisteitä ja palkintoja.
Lue Kisaraportti.


10.1.2007 Uusi kilpailukausi avataan Kauhavalla.
Kilpailukausi 2007 alkaa F-Cupin osakilpailulla joka ajetaan 3.helmikuuta Kauhavalla. Samalla tiimi tekee paluun suosittuun F-Cup sarjaan, muutaman vuoden tauon jälkeen. Sarja sisältää kolme talvikilpailua ja kolme kesäkilpailua. Kalustona toimii viime vuonna hankittu Toyota Corolla FX GT. Auto on kunnossa ja nyt vaan odotellaan lumen ja pakkasen tuloa että päästäisiin testaamaan ja saataisiin auto ja kuskit kisavireeseen.
Vuoden 2007 Kalenteri päivitetty F-Cup osakilpailujen osalta.


20.10.2006 Lisätty video Saarenmaa rallista.


15.10.2006 Saarenmaalta tuloksena keskeytys.

Virossa ajettu Saarenmaa Ralli päättyi harmittavasti jo perjantaina kun päivän kolmannen ja samalla viimeisen erikoiskokeen jälkeen vaihdelaatikko sanoi sopimuksensa irti.

Kisaraportti ja Video tulossa lähiaikoina.


10.10.2006 Juha Laaksosen ensimmäinen ulkomaankilpailu ajetaan Virossa.

Huiman suosion saanut Saarenmaa-ralli Estoniassa kerää joka vuosi huiman määrän suomalaisia autourheilijoita. Tänäkin vuonna on yli 30 kilpailijaparia lähtenyt lahden taakse ajamaan kisaa. Jopa karsintaa jouduttiin tänä vuonna tekemään, niin suosittu kilpailu on.

Juha Laaksosella kisa on ensimmäinen ulkomailla. Kartanlukijaksi saimme todellisen maailmankartturin Tuomo Nikkolan, joka kiertää päätyökseen Aasian-Tyynenmeren rallisarjaa. Autona pojilla on Toyota Corolla FX Gt.

Kilpailusta tulee erittäin rankka. Sen kilpailupituus on hyvinkin 2 SM-rallia. Jo keskiviikkona alkaa nuotitus ja perjantaina 13.10 sitten päästää itse kisaan. Kilpailu jatkuu aina la-iltaan asti.

Sunnuntaina sitten kerrotaan, kuinka Laaksosen maailmanvalloitusreissulla kävi.


3.10.2006 Lisää huoltomiehiä tiimiin.
Lisätty Team sivulle huoltomieheksi Janne Virtanen, joka oli mukana niin Vetomies kisassa kuin Rantarallissakin antamassa hyvän panoksen osaavalle Huoltotiimillemme.


30.9.2006 Rantarallista tuloksena keskeytys.
Rantaralli päättyi harmittavasti jo toisella erikoiskokeella vaihdelaatikko rikkoon.


18.9.2006 Seuraava ralli Topfield XXX Rantaralli 23.9.2006.
Kilpailukalustomme on seuraavaksi tositoimissa Rantarallissa jonka keskuspaikkana toimii Naantali. Perinteikäs kilpailu saa toimia tänä vuonna Nuorten SM sarjan päätöskilpailuna. 


21.8.2006 Lisätty Vetomies kisaraportti.


20.8.2006 Vetomies rallissa varmalla ajolla maaliin.
Suomen MM-rallin oheisluokkana lauantaina ajettu Vetomies kilpailu verotti jälleen F-ryhmän kalustoa rankalla kädellä. Juha Laaksonen ja Kalle Kankaanpää selvittivät kuitenkin vaativan reitin läpi sijoituksen ollessa 15. Reitin vaativuudesta kertoo se että yli puolet lähtijöistä joutuivat keskeyttämään, vain 28 pääsi maaliin, lähtijöiden määrän ollessa 66. Ilman ongelmia ei parimmekaan päässyt, sillä rengasrikon ja muutaman rajun hypyn aiheuttamat vauriot alustassa verottivat vauhtia. Galleriaan lisätty video siitä miten parimme ajoivat legendaarisen Ouninpohjan länsi osan, suorittaen pätkän 11. nopeimpaan aikaan.
Kisaraportti tulossa...


8.8.2006 Lisätty incar video Kankaanpään Seutu-Rallin EK1:ltä. (pahoittelemme huonoa äänenlaatua).


26.7.2006 Kankaanpäässä teknisiä vaikeuksia. Lue Kisaraportti.


19.7.2006 Seuraava kisa Kankaanpäässä.
Juha Laaksonen osallistuu 22.7 ajettavaan Kankaanpään Seutu-Ralliin vierellään Arctic Lapland Rallissa kartturina ollut Tuomo Nikkola. Kilpailu on varmasti  kovaa, onhan mukana suomen parhaat F-ryhmän kuljettajat taistelemassa F-Cupin voitosta.


15.6.2006 Ulkoasua päivitetty, kiitos kuvista TTRallikuvat.com!


12.6.2006 Lisätty kuvia ja kisaraportti Waltikka rallista.


11.6.2006 Waltikka rallissa tekniikkamurheita.
Juha Laaksosen uran 50. ralli päättyi harmittavasti Ek 6:lla vaihdelaatikko ja moottoriongelmiin. Alussa oli hieman epävarmuutta siitä toimisiko vasta edellisellä ehtoolla kuntoon saatu ohjaustehostin vieläkään kunnolla, mutta jo parin EK:n jälkeen vauhti alkoi löytymään, ohjauksen toimittua niin kuin pitikin. EK 3:lla tulikin jo toiseksi nopein aika, vain muutama sekunti kokenutta Seppo Kopraa hitaammin. Katso video.


14.5.2006 Kesäkauden avaus Turengissa.
Kesäkauden avaus ajettiin Black Rocket rallissa Turengissa. Lue kisaraportti.


6.5.2006 Päivityksiä sivuille.
Kilpailukalenteri muuttui kesäkaudelle, sillä kaluston vaihto mahdollisti osallistumisen Suomen MM-rallin oheiskilpailuun, Vetomies 2006 kisaan. Kesällä ajetaan satunnaisia kilpailuja uuden auton saamiseksi hyvään iskuun  Vetomiestä silmällä pitäen. Seuraava ralli on 13.5 ajettava Black Rocket Ralli Turengissa, joka kevään ensimmäisenä rallina on kerännyt osallistujia yli 200.


3.4.2006 Kalusto vaihto.
Tallistamme löytyy nyt huippuluokan f-ryhmäläinen 230 hevosvoimainen Toyota Corolla FX GT jolla on tarkoitus ajaa muutamia satunnaisia kilpailuita tänä kesänä. Asiasta tulee myöhemmin lisää. Muutama kuva autosta lisätty galleriaan.


12.3.2006 Laukaalla ajettiin talvikauden päätöskisa
Laukaalla ajettiin SM-rallisarjan talvikauden viimeinen osakilpailu, Peurunkaralli.  Kisaraportti kisasta.


22.2.2006 SM Vaakuna-Rallin video.
Lisätty SM Vaakuna-Rallista  Incar video.


20.2.2006 Mikkelistä kohtuutulos.
Juha Laaksonen ajoi pisteille kauden kolmannessa SM -sarjan osakilpailussa Mikkelissä. Lue Kisaraportti.


12.2.2006 Juha Laaksonen etuauto tehtävissä.
Juha Laaksonen ajoi 11.2 ajetussa Pirkanhovi Nuutajärvi Lasi Sprintissä 00-autoa. Kutsu etuautotehtäviin tuli sopivasti ensi viikonloppua ajettavaa SM-sarjan osakilpailua silmällä pitäen. Olihan autoon juuri vaihdettu uusi vaihdelaatikko ja testaus ei koskaan olisi pahitteeksi, jotta nähtäisiin että auto olisi taas kunnossa Mikkelissä ajettavassa Vaakuna-rallissa. Testaamisen tarpeellisuus tuli selväksi myös nyt, sillä toisen ajokerran jälkeen paljastui yksi löysälle jäänyt vaihdelaatikon pultti, josta pääsi vuotamaan öljyä ulos. Pieni vika, mutta olisi voinut koitua kohtaloksi kisassa. Kuvia sprintistä.
Juha Laaksosen kartanlukijaksi Mikkelin Sm-ralliin tulee Tapio Eirtovaara.


2.2.2006 Vaihdelaatikon kuvia.
Lisätty galleriaan kuvia tunturirallissa kovia kokeneesta vaihdelaatikosta.


29.1.2006 Tunturissa kalusto kovilla
Rovaniemellä ajettu 41. Arctic Lapland Rally oli kova koitos niin kuskeille kuin autoillekin, ja mekin saimme kokea tunturirallinakin tunnetun kilpailun haastavuuden. Lue kisaraportti siitä miten kävi....


16.1.2006 Kisaraportti Vanajanlinna rallista.
Lisätty kisaraportti Vanajanlinna rallista.


15.1.2006 Vanajanlinna ralli.
Lisätty kuvia Vanajanlinna rallista. Kisaraportti tulossa...


31.12.2005 Raportti talvitesteistä
Lisätty raportti talvitesteistä Lievestuoreella ja tehty alustava kilpailukalenteri vuodelle 2006


30.12.2005 Talvitestit Lievestuoreella 29.12.2005
Lisätty Galleriaan kuvia talvitesteistä Lievestuoreella. Testiraportti tulossa...


17.12.2005 Kuukauden tilannevideo.
Uusia tilanteita odotellessa on aika muistella vähän vanhoja. Vuonna 2003 ensimmäinen F-Cup osakilpailu A-junioreissa alkoi lupaavasti, mutta jo EK2:sella saimme heittää toiveet hyvälle sijoitukselle! Katso itse mitä tapahtui... Video.


24.11.2005 Uusi vahvistus tiimiin.
JK-Racing tiimin ensi vuoden kartanlukijaksi tulee Timo Pitkonen, Kalle Kankaanpään keskityttyä talonrakennuspuuhiin. Timo on kokenut kartanlukija, jolla on kokemusta nuotitettavista SM-ralleista, jossa tiimimme tulee kilpailemaan ensi kaudella. Ensimmäinen SM-sarjan kilpailu tulee olemaan tammikuun loppupuolella ajettava Artic Lapland Rally Rovaniemellä. 


7.10.2005 Juha Laaksosesta Tähtikuljettaja.
Keski-Uusimaa-rallissa neljänneksi kaasutellut Juha Laaksonen valittiin Vauhdin Maailma lehden kisan tähtikuljettajaksi. 


5.10.2005 Lisätty incar video Keski-Uusimaa-rallista.


19.9.2005 Keski Uusimaa-rallissa Keravalla päättyi Nuorten Sm-sarja 2005
17.9.2005 Ajettiin Keravalla viimeisistä pisteistä Nuorten SM-sarjassa sekavin tuntein, kun hyvin       menneen kisan jälkeen kuultiin kilpakumppanin rajusta onnettomuudesta, jossa menehtyi kartanlukija. Kisaraportti kilpailusta.

JK-Racing haluaa ilmaista syvimmät osanottonsa onnettomuudessa menehtyneen kartanlukijan omaisille ja ystäville.


13.9.2005 Lisätty Uudenkaupungin SM-rallista video.


12.9.2005 Uudenkaupungin SM-ralli.
9-10.9 Ajettu Uudenkaupungin SM-ralli päättyi keskeytykseen viimeisellä EK:lla. Lue kisaraportti.
Video tulossa...


5.9.2005 Lisätty Linno-rallista video.


4.9.2005 Linno-ralli päättyi tekniikkamurheisiin.
Lauantaina ajettu Linno-ralli päättyi jo ensimmäiselle erikoiskokeelle tekniikkamurheisiin. Lue kisaraportti...
Incar video keskeytyksestä tulossa lähipäivinä...


26.8.2005 Lisätty galleriaan video Myllyahon Saha-rallista.


23.8.2005 Päivitystä pitkästä aikaa!
Kisaraportti viikonloppuna ajetusta Nuorten Sm-sarjan Myllyahon Saha-rallista. Incar video kyseisestä kilpailusta tulossa lähipäivinä...
Kilpailukalenteriin lisätty 3.9.2005 Valkeakoskella ajettava Linno-ralli.


20.6.2005 Lisätty galleriaan kuvia Waltikka-rallin huoltopaikalta.


15.6.2005 Lisätty galleriaan video Revontuli-rallista.


13.6.2005 Lisätty kilpailukalenteriin kisaraportti Revontuli-rallista.


12.6.2005 Lisätty galleriaan kuvia Revontuli rallista.


5.6.2005 Juha Laaksonen Tero Röyhkiön kyydissä Nuutajärven Lasi-rallissa

Ammatikseen Honda Civiciä kuskaava Juha Laaksonen muisteli vanhoja kultaisia aikoja Toyota starletin puikoissa istumalla Ylöjärven Tero Röyhkiön kartanlukijaksi F-cupin neljänteen osakilpailluun 28.5.2005. Röyhkiö ei oikein päässyt odotettuun vauhtiin koko kisan aikana, mutta pisteitä heille tuli kuitenkin mukavasti. Maalissa pojat palkittiin yleiskilpailun yhdeksännellä sijalla ja luokassa he olivat viidensiä.

Forssan Pumpulienkelistä illalla tavoitettu Sladi antoi maanmiehelleen Tommi Huhtalalle täyden tunnustuksen loistavasta yleiskilpailun toisesta sijasta. "Tommin suoritus on uskomaton", totesi Juha illan jo kääntyessä yöksi. Kilpailun voitti Michael Sjöberg ja kolmanneksi ajoi Jari Valtaala. Seuraava kilpailu Sladilla on Nuorten kesäkauden SM:n avaus Hankasalmella 11.6.
 


19.5.2005 Juha Laaksonen mukana Nuutajärven Lasi-Rallissa

Juha Laaksonen istahtaa vaihteeksi kartanlukijan paikalle. Kuljettajana toimii aina vauhdikkaasti etenevä Tero Röyhkiö, Starletilla. -Edessä on pitkästä aikaa kisa kartturin pallilla, mukavaahan tästä varmasti tulee, kertoi hyväntuulinen Juha. Pojat starttaavat matkaan numerolla 13. Kilpaulu ajetaan 28.5. Forssan, Urjalan ja Humppilan ympäristön vaativilla teillä.


18.5.2005 Sivujen ulkoasu ja päivitys tehty!!!


10.1.2005 Ennakko: Juha Laaksonen ja Kalle Kankaanpää mukana Kauhavan OP-rallissa
15.1.2005 ajetaan kauden ensimmäinen Nuorten SM-ralli Kauhavalla. Elämänsä ensimmäiseen etuvetokilpailuun valmistautuva Juha odottaa kilpailua innolla. Takaiskujakin on ollut, sillä pari viikkoa sitten ajetuissa rengastesteissä jäätiin kavereille sekuntitolkulla. Syyksi paljastui lopulta rikkoontunut tasauspyörästön lukko, mikä nyt on jo kunnossa. Vaikka Juhan numeroksi on ilmoitettu 126 niin ajaa hän kuitenkin Nuorten SM:läisten mukana normaalisti. Kilpailun jälkeen sitten vedetään yhteen näillä sivuilla mitä kisassa oikein tapahtui.